Portofoons


Waarom portofoons huren?

 

Portofoons zijn onmisbaar bij (grote) evenementen. Zonder goed communicatiesysteem kun je namelijk voor grote problemen komen te staan. En die problemen kunnen dramatische gevolgen hebben.


Stel: je organiseert een hardloopwedstrijd in het centrum van Amsterdam en er gaat iemand onderuit. Hartaanval. Iedere seconde telt in dat geval. Wel tien mensen bellen 112, maar acht komen er niet doorheen. Het netwerk is overbelast. Dat heb je met duizenden mensen op een vierkante kilometer. De twee die wel de centrale te spreken, kunnen de centralist niet vertellen waar ze precies staan. Ja, aan de gracht. In hartje Amsterdam is dat een speld in een hooiberg.


Op dat moment zou je willen dat er iemand van de organisatie was met een portofoon. Die werken altijd, omdat ze een eigen digitale netwerk hebben. Er is een directe lijn naar de hulpdiensten. En de medewerkers van de organisatie weten feilloos waar ze staan.


Nog een probleem dient zich aan. In de vergunning had je beloofd voor goede communicatie te zorgen ter bevordering van de veiligheid. Maar portofoons huren was ingewikkeld en duur. Dan maar met mobiele telefoons. Dat mocht eigenlijk niet, maar je moest wat. Zul je altijd zien dat het precies dán misgaat. Die vergunning kun je volgend jaar wel vergeten als dit niet goed afloopt. Door portofoons te huren bij Barning Rental ben je goed voorbereid!


Huur vandaag nog en je kunt rekenen op betrouwbare communicatie en service van Barning.