Over ons


De reclamezuil van het hoofdkantoor van Barning Rental in Rijnsburg


Barning Rental is onderdeel van Barning. Al meer dan dertig jaar verzorgen wij maatwerk op het gebied van telecom en communicatieapparatuur. Ons bedrijf is uitgegroeid tot specialist in communicatiediensten voor de overheid binnen de sectoren openbare orde, veiligheid en crisisbeheersing. Ook mogen wij enkele veiligheidsregio’s tot onze opdrachtgevers rekenen. In de vele ambulances en brandweerauto’s verzorgen wij het inbouwen en onderhoud van een zeer geavanceerd communicatiesysteem.


Wij hebben ook heel veel ervaring op het gebied van communicatieoplossingen bij evenementen. Zo verzorgen wij de gehele communicatie bij het Bloemencorso van de Bollenstreek. De rijdende karavaan vol bloemenpracht moet in goede banen geleid worden en dankzij de apparatuur en onze centralisten kunnen bezoekers én deelnemers ongestoord genieten. Ook bij vele sportevenementen als de North Sea Regatta en de Ronde om Texel, de grootste catamaran wedstrijd van de wereld verzorgen wij de communicatie. Uiteraard mag de Leiden Marathon ook niet ontbreken in deze lijst van onze trouwe relaties.


Naast eenvoud en gebruiksgemak staat ook maatwerk hoog in het vaandel bij Barning. Wilt u meer weten over maatwerkoplossingen en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met ons via 070-5142222 of gebruik het formulier op onze contactpagina.