ISO 9001

ISO 9001 is een internationale norm voor kwaliteitsmanagement die organisaties helpt om te voldoen aan de behoeften van hun klanten en relevante wet- en regelgeving. Het legt de nadruk op continue verbetering, het identificeren en beheren van risico's, en het betrekken van medewerkers bij het kwaliteitsbeheerproces. Certificatie volgens deze norm is een manier voor organisaties om aan te tonen dat ze voldoen aan de hoogste normen van kwaliteitsmanagement.


ISO 9001 is gestructureerd volgens de High-Level Structure (HLS), wat het gemakkelijker maakt voor organisaties om meerdere managementsystemen te integreren. Het legt de focus op het definiëren van processen, het monitoren van prestaties en het streven naar continue verbetering. Organisaties die voldoen aan deze norm hebben over het algemeen een betere klanttevredenheid, hogere efficiëntie en een sterkere concurrentiepositie op de markt. Door te voldoen aan de eisen van ISO 9001 kunnen organisaties niet alleen de kwaliteit van hun producten of diensten verbeteren, maar ook het vertrouwen van hun klanten en stakeholders vergroten.


Het moederbedrijf van Barning Rental; Barning is in bezit van een ISO 9001 certificering. U kunt er dus vanuit gaan dat wij aan enkele zeer strenge eisen voldoen die nodig is in