Alles over verkeershesjes


Verkeerhesjes | Barning Rental


Verkeershesjes zijn reflecterende kledingstukken die worden gedragen door mensen die zich op de weg bevinden, zoals verkeersregelaars, wegwerkers en fietsers. Het doel van een verkeershesje is om de zichtbaarheid van de drager te vergroten, zodat zij beter opvallen voor andere weggebruikers en zo de kans op ongelukken verkleinen.
Het dragen van een verkeershesje is in sommige gevallen verplicht, bijvoorbeeld voor verkeersregelaars. Maar ook voor weggebruikers kan het dragen van een verkeershesje verstandig zijn, vooral bij slecht zicht of in drukke verkeerssituaties. Zo verklein je de kans dat je over het hoofd wordt gezien door andere weggebruikers en vergroot je je eigen veiligheid in het verkeer.


Verkeershesjes zijn verkrijgbaar in verschillende maten en modellen, zodat er voor elk type gebruiker wel een geschikt verkeershesje te vinden is. Het is belangrijk om een verkeershesje te kiezen dat goed past en comfortabel zit, zodat je het met plezier zult dragen en zo veilig mogelijk deel kunt nemen aan het verkeer.